home profile Affiliates twitter blog II follow
Manusia yg memiliki hati busuk ... ~_~
Isnin, 2 April 2012 @ 11:15 PTG | 0 individual(s)
jom bagi pendapat

kenape manusia nie terlalu tak suka dengan kesenangan orang ?? hehehe...entah la..kadang benda nie nk kata tk pernah terjadi..jawapannya TIPU sebab akan terjadi..even manusia rambut sama hitam..hati lain-lain..pun akan terjadi juga......nak atasi orang macam nie ?? senang je..buat tak tahu...dia sakit hati sebab dia cmburu dengan kelebihan kita ada...setengah manusia tak boleh nampak orang lebih dari dia..mungkin sebab dia tak tercapai lagi nk jadi mcm tuh....atau mungkin dia ade sebab lain yg buatkan dia sakit hati,cemburu......

kes hasad dengki....kawan makan kawan...haih.....kadang aku pun takut juga nk hadap semua tuh...sebab orang mcm nie akn mengambil kesempatan untuk menjatuhkan org yg dia dengki sangat...sebagai contoh..memburukkan orang lain kat status facebook,buat akaun fake,buat cerita kat orang lain......

sebagai kesimpulan..bila ade seseorang cemburukan kelebihan yg kita ada..biarkan.....janji,kita bahagia dengan hidup kita......sebab ?? org tersebut akan sakit hati bila kita tak layan karenah dia tuh....kadang ade smpai perli-perli lah...baik abaikan je..sebab org mcm tuh tergolong di kalangan orang yg berani hanya dalam kelambu..pengecut bile berada di luar kelambu...hahahaha  *peribahasa sendiri....

p/s: siapa dh bace entry kat blog eyra lagi satu ? eyra nk bagitahu..nie bukan diari atau sebagainya...blog nie eyra buat berdasarkan perkataan ""SUKA HATI""  .. so,ape yg ada kat blog nie,suka hati lah..hehehe...kalau blog yg lagi satu,hanya menyampaikan ape yg patut......nk tenguk diari eyra sebenar ?? ta daaa :


hhehe...comel tak ?? nie lah diari eyra yg sebenar.bukan blog nie.....
Dulu ade juga..tapi dirampas oleh warden sekolah eyra......eyra engat nk tuntut balik dgn MR. N ...ye la..bnyak kisah ngumpat antara eyra dn dia..hahaha...
tapi tak ada masa lagi....nk buat macam mne.... ~_~
so,kesimpulannya..blog nie bukan diari..tapi hanya penulisan SUKA HATI..hahaha...


Nur Syahira

19 year old.
From Malacca.
This is my personal site.
OLDER POSTS // NEWER POSTS
twitter
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.