home profile Affiliates twitter blog II follow
My Twitter !
Ahad, 10 Jun 2012 @ 5:09 PG | 0 individual(s)

hallu guys ! *not sure,others people read my entry or not..haha" stop speaking mat salleh...now nak cerita tentang twitter aku...ape yang dah jadi?kena hacked ?? tak la..tapi penuh dengan hashtag #10SongsILove .. ...

so,FYI , hari nie cuma nak share 10 lagu yang aku minat dari zaman kecik,sampai sekarang...






1- Stay by Estrella...
Lagu nie sweet sangat masa mula-mula dengar...dari eyra sekolah dulu.. *actually,dulu fanatik dengan indie band malaysia..haha






2. Trough My Window by Bunkface
Bila dengar lagu nie..hidup rasa indah je..haha..betul,tak tipu.


3. We Are Young by Fun
Lagu nie,aku paling suka time dia ketuk kepala perempuan dengan botol kaca...lirik dia pun layan !


4. Somebody That I Used To Know by Gotye
First dengar lagu nie,adik darwish (berusia 5thn) nyanyi lagu nie full song...aku tanya la,ape tajuk..mcm best..bila dengar,OMG,best meaning dia..sejak tu,simpan dlm folder fon aku..hewhewhew






5.  Whats Make You Beatiful by One Direction..
Addicted la lagu nie.. suka part dia yang "U dont know, u dont know u beautiful" .. maknanya kat situ amat mendalam.. ^_^ *bg aku la.




6. First Of The Year- Skrillex
This song aku minat sejak terbuka la tentang skrillex...music dia ade yang rasa mcm nk bunuh diri,ade yg best...dn paling aku minat,yg ni lah..hehee

Others....

7. Tuhan Jagakan Dia - Motif Band
8. Cinta Bersatu - Liyana Jasmay
9. Price Tag - Jesse J
10. The Climb - Miley Cyrus
and last...
11. That Should Be Me - Justin Bieber ~_~

Thats all for entry today..next time,insyallah eyra akn buat entry lg..jangan lupa terjah blog nk kata ala-ala kawai,maybe la..hehehe...di http://esyahira.blogspot.com .have fun yaa !! ^_^
Nur Syahira

19 year old.
From Malacca.
This is my personal site.
OLDER POSTS // NEWER POSTS
twitter
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.