home profile Affiliates twitter blog II follow
First Day Raya !
Jumaat, 24 Ogos 2012 @ 12:27 PTG | 0 individual(s)

Assalamualaikum ! wah,baru hari nie eyra nk entry pasal raya..maaf la..sibuk sangat dengan raya sebenarnya..nak ambil kesempatan untuk ucapkan selamat hari raya aidilfitri,maaf zahir dan batin andai eyra ade buat salah dn silap..mesti bnyak kan! hehe

Malam Raya,eyra balik Perak..tapi tak beraya dengan family eyra..beraya dengan family si gemok iaitu Nizrul Izhan. kebetulan pula,kampung eyra memang kat sane.so tak de pape halangan la...malam tu,eyra ikut family dia pergi bermalam.. first time la eyra ikut family orang..hehhehe...segan tu ada..tp buat tak tau je yg mampu..

Esoknya,eyra bersiap-siap pergi ke Institut Latihan Tentera Udara dengan family dia... korang mesti pelik kan..kenapa eyra pergi sana ? actually,si gemok tk dapat balik beraya sebelum tamat recrut...bila ade peluang dpt jumpa,eyra pun ikot la..6 bulan tak jumpa..mane boleh tahan? haha..

Plan eyra,nak buat surprise kat dia...family dia semua plan baik punya...penat juga la eyra menyorok belakang kerusi kereta tu sampai adik dia, Nadira,terduduk kat muka eyra..tp tk pe..tahan je la. ~ yang eyra heran,nizrul lansung tk nmpak eyra kat belakang dia..bila dia tanya mak dia,mak dia cakap,eyra tk dapat dtg..mase tu,baru nmpak yg Nizrul sebenarnya hati jambu..haha

Dah sampai port nk lepak,baru lah mak dia bagitahu..masa tu,eyra nmpak senyuman dia..buat eyra melting uwh...kali ke berapa melting,eyra tak tahu la...dia dah botak .. and machoo

Kiteowg pun sembang la , take-take picture..dalam pukul 1 lbh,family eyra pula datang...masa tu eyra bahagia sangat...rasa macam dalam satu keluarga yang bahagia...
Ha,tu je cerite yg boleh eyra kongsikan...haha..yg lain,secret ! teet !!


actually,eyra segan nk bergambar dgn dia -,-

muka macam rimau !!

tetiba lak terbuat peace salah tempat..haha..maaf-maaf

with nisha,ira and the bos..

nie pula dgn untie...ha,sweet tak kami? hehe

jgn confuse...sama kan? ayh dn ank....hehehe

my family !!








Nur Syahira

19 year old.
From Malacca.
This is my personal site.
OLDER POSTS // NEWER POSTS
twitter
comment

Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.